Hula hula när Jessie’s barbershop firar 6 år

Text: Thomas Helsing Foto: Tomas Karlsson
Posted 2019-05-11 in Mode & Shopping, Nöje

Jessie’s barbershop

Minns ni omslagsbilden från Nollnitton förra året vid den här tiden? Vi kan lugnt säga att det blev ett av våra bästa omslag någonsin, och det handlar inte bara om att vi hade några starka kvinnliga personligheter på omslaget. Tjejerna på Jessie’s barbershop vet hur man poserar för ett foto, så hälften av berömmet bör gå till dem (minst).

 

Men nu är det inte därför vi tar upp detta (även om vi skulle kunna skriva en hel tidning om hur awesome de är) utan för att uppmärksamma er på att det är dags för jubileum och därmed firande igen. När vi hade dem på omslaget var det 5-årsfirande i faggorna. Nu när en av Örebros hetaste frisersalonger och barbershops fyller 6 år blir det ett lite mer lågmält firande men inte desto mindre givet att delta på.

Den 18 maj anordnar tjejerna med Jessie själv i spetsen ett Hula hula party där de bjuder på Tiki-drinkar och deras sedvanliga glada humör.

Sugen på att delta i firandet på Jessie’s barbershop? Kliv in i salongen och be dem sätta upp dig på listan. Här säljs inga biljetter utan du får snällt fjäska om att bli uppsatt på gästlistan. Och du, först till kvarn gäller!

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.