Ska ÖSK stänga norrlandsfönstret?

Text: Thomas Helsing
Posted 2019-09-04 in Leva & Bo, Nöje, Örebro SK, Sport

ösk-sundsvall

Den senaste månaden har vi kunnat se ett Örebro SK som spottat upp sig ordentligt, inte minst tack vare att man kunnat spela med ungefär samma startelva under en period. Återstår att se hur matchen ÖSK-Sundsvall blir efter skadorna senast.

 

Efter vinsterna mot Sirius och Eskilstuna har ÖSK en bra poängskörd med sig in i matchen mot GIF Sundsvall den 14 september på Behrn arena.

Sundsvall å sin sida har haft en problemfylld säsong. Efter att förra säsongen ha överraskat de flesta med en fin åttonde plats, snäppet ovanför ÖSK, så har mungiporna och formkurvan pekat nedåt den här säsongen. I skrivande stund ligger klubben sist med endast två segrar på 22 matcher och sex poäng upp till fast mark.

Att klubben dessutom sålt sin skyttekung Linus Hallenius lär inte göra kampen för nytt kontrakt lättare så räkna med en tuff drabbning när laget kommer till stan. Biljetter köper du som vanligt lättast via ÖSK:s webbplats men svider det i plånboken just nu kan du alltid klicka här och läsa om hur du kan vinna de biljetter vi just nu tävlar ut till matchen.

Avspark i matchen ÖSK-Sundsvall sker den 14 september klockan 13.30.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.