Klubb Mono tar hand om (efter)festen

Text Thomas Helsing Foto: Pressbild
Posted 5 månader sedan in Mat & Dryck, Nöje

Frimis vårevent 2019 – banner
örebrew efterfest

Den 10 november är det som bekant dags för Örebrew fest, en ölmässa som vill lyfta fram de mest creddiga bryggerierna och behandla bryggarna som artister. Ett nytt och ovanligt grepp i Örebros mässutbud. Det är dock minst lika intressant att lyfta vad som händer senare samma kväll.

 

Efter att ha stängt mässan och roddat om inne på Kulturhuset öppnar man igen för den officiella efterfesten. Det här görs i samarbete med klubb Mono som tidigare i höst meddelade att man lämnar Konserthuset efter två år och nu blir en ambulerande klubb. Allt det som kännetecknade Klubb Mono på Konserthuset uppges dock finnas kvar; indiepopcornen, ljusslingorna, vinylerna och den där påtagliga Klubb Mono-känslan som alltid var närvarande.

Efterfesten är ett separat event och kräver alltså en separat biljett som inte ingår i mässbiljetten. Å andra sidan är det en helkväll man ser ut att få för pengarna. På scenen står inte mindre än två spännande band.

Jocke Åhlund kommer dit med sitt Les big byrd och spelar psychrock (vet du inte vad det är för genre har du alltså en utmärkt chans här att ta reda på det). Han delar scenen med Swedish tiger sound som hans gamla vapendragare från Teddybears, Patrik Arve, varit med och bildat.

I dj-båset ställer sig Conny Nimmersjö (Bob hund) och Kajsa Magnarsson (Skallahavet) och spelar allt från skev punk till tech-house.

Förutom detta kan du mingla runt bland bryggare och konstnärer som ställer ut, käka indiepopcorn och handla vinyler från Banana moon. Vill du dessutom ta del av det verkligt exklusiva sortimentet från utställarna (deras limiterade öl finns nämligen till försäljning i baren) så är en biljett till efterfesten givet att införskaffa. Biljetter köper du enklast via Tickster.

Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.