Örebro Comedy Club firar 5 år

Text: Thomas Helsing Foto: Pressbild
Posted 2018-03-11 in Nöje

Casinotopp banner

Det har varit tyst ett tag runt Örebro Comedy Club men nu slår man upp portarna igen på Kulturhuset.

 

I år firar klubben hela 5 år och grundaren Augin Damar förklarar var klubben har hållit hus.

– Senaste året har jag producerat en humorproduktion med Özz Nûjen, Måns Möller och Patrik Larsson som jag varit på turnè med så nu kände jag att det var dags att damma av klubben.

Örebro har ett grundmurat rykte som humorstad och det är inte sällan som de stora namnen förlägger sina turnépremiärer hit. Därför har också Örebro Comedy Club varit uppskattad hos örebroarna.

– Vi har under åren haft namn som Måns Möller, Kodjo Akolor, Magnus Betnèr, Patrik Larsson med flera. Det har varit ett nöje att kunna erbjuda och underhålla sin hemstad med Sveriges humorelit som varit på besök, säger Augin.

Just nu finns två datum inbokade under våren. På annandag påsk, den 2 april, kommer kultkomikern Björn Gustafsson hit. Björn fick ett närmast mytomspunnet genombrott som sidekick och underhållare i Melodifestivalen 2008. Efter medverkan i tvprogram som “Parlamentet” drog han till Hollywood och medverkade bland annat i filmen ”Spy” tillsammans med Melissa McCarthy. Han får sällskap den här kvällen av Umit Dag.

Nästa datum att boka in är den 25 april då det återigen blir dubbelt upp. Den här kvällen har man bjudit in Özz Nûjen och även denna kväll ansluter Umit Dag.

– Björn Gustafsson gör premiär på vår scen och sedan får vi ett återbesök av Özz som sålde slut väldigt fort när han gästade för tre år sedan. Det kommer att bli väldigt kul, avslutar Augin Damar.

Biljetter köper du via Ticketmaster.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.