Se på film när du vill


Posted 2021-05-03 in Leva & Bo, Nöje, Sponsrat

Att kunna sjunka ner i soffan och se en bra film eller serie när du vill, det är inte fel. Det finns en hel del olika streamingtjänster idag att välja mellan, men de allra flesta kräver att du binder upp dig. Det så att du varje månad betalar en viss summa för att få tillgång till deras utbud. Om du föredrar att kunna betala bara för det du ser, då ska du välja Blockbuster. Fördelen med dem är just det, att du betalar bara för det du tittar på!

 

En bra online-biograf

Blockbuster är en sajt där du kan hitta de allra senaste filmerna och serierna så väl som de erbjuder klassiker. Det finns det mesta för de flesta faktiskt. Det oavsett om du är sugen på att se något som nyss kom ut eller en film du haft som favorit sedan 20 år tillbaka. Här finns möjligheter att titta på premiärfilmer samt mycket mer. Det finns fler än 8000 titlar hos dem att välja mellan. Det bästa är att du kan skapa en profil hos dem, helt gratis. Sedan när du hittar en film du vill se, så är det bara den du betalar för.

Enkelt se film hemma

Det är smidigt att se film via Blockbuster. Du väljer själv om du vill titta via din dator eller om du föredrar att se dem via din smart tv, via surfplattan eller via din Playstation. Det går även använda chromecast och Airplay. Dessutom kan du få rabatt på dina filmupplevelser. Det genom att köpa klippkort.

En annan fördel med Blockbuster är att du kan välja om du bara vill hyra din film eller om du vill köpa den. Om du hyr den så har du tillgång till den i 48 timmar från att du startar den. Om du köper din film, så har du obegränsad tillgång till att spela upp den.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.