Utlottning: Kamma hem heta sällskapsspel


Posted 4 månader sedan in Leva & Bo, Nöje, Tävling

sällskapsspel 2020

Coronapandemi med extra tuffa restriktioner och uppmaningar om att hålla den sociala distanseringen. Kanske året ut. Kanske längre. Då behövs saker att fördriva tiden med när man inte försöker uppfinna nya roliga sätt att umgås med nära och kära över nätet. Som sällskapsspel, till exempel. Nu har du chansen att kamma hem ett sällskapsspel för roliga stunder där hemma.

 

För du har väl inte missat årets test av sällskapsspel här på Totally Örebro? I år körde vi till och med ett extra test av spel för något yngre barn. Nu vill vi belöna våra läsare och kommer att lotta ut spel under tre maxade perioder till alla som anmäler sig till något (eller båda) av våra nyhetsbrev. En del spel är skänkta direkt till utlottningen från förlagen, och en del har använts (försiktigt) i våra testgrupper i höstas men blivit över.

Som prenumerant på något av våra nyhetsbrev så behöver du bara anmäla ditt intresse till utlottningen via epost. Är du ännu inte prenumerant går det alldeles utmärkt att börja nu.

Nyhetsbreven samlar den bästa läsningen från HKM:s lokala tidningar och magasin med artiklar inom mat, mode, näringsliv, kultur, samhälle och krog & nöjen. Vi lovar att inte spamma dig och du kan när som helst avregistrera dig för fler utskick.

 

Så här går det till

Den första utlottningsperioden pågår mellan 29/11 och 6/12. För att delta går du in här och anmäler din epostadress till listan för nyhetsbrev samt skickar ett mejl med ämnesraden ”Spelutlottning-1” till [email protected]. Är du redan prenumerant behöver du bara skicka mejlet.

Vi meddelar vinnarna via epostadressen ni registrerat vid anmälan till nyhetsbreven.

OBS! Du behöver alltså använda samma epostadress till utlottningen som du registrerat för nyhetsbreven.

 

Viktigt att tänka på om du skulle vinna

Vinsten måste hämtas upp någon gång under perioden 7/12 – 21/12. Vi har inte möjlighet att spara spel längre än så. De vinster som ej hämtats upp inom utsatt tid kommer att skänkas till välgörande ändamål istället.

Vi har tyvärr ingen möjlighet att skicka vinster utan du behöver hämta din vinst på plats i centrala Örebro. Givetvis kan du få hämta upp utanför porten om du inte vill gå in, du kan också skicka någon annan om du inte har möjlighet att hämta upp vinsten själv.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.