V86 Xpress på Åby och Örebro

Foto: AMHC94/Wikimedia commons
Posted 6 månader sedan in Leva & Bo, Nöje

Casinotopp banner

På onsdag så är det Åby och Örebrotravet som får äran att arrangera V86-omgången. Elitloppet närmar sig med stora steg och Solvalla har fullt upp med att fokusera på helgens travtävlingar. Att Örebro får vara med och arrangera V86 Xpress tillhör inte vanligheterna.

 

Upploppet på Örebro är endast 175 m långt och ledningen brukar vara en bra position. På Åby är upploppet 187 m långt men där finns det dubbla open-stretch att tillgå. Open-stretchen fungerar som ett, eller i det här fallet, två extra spår på upploppet. Ekipagen som sitter på innerspåret har möjlighet att kliva ned ett eller två spår på open-stretchen för att sedan kunna utmana om segern.

I V86-8 på Örebrotravet så får vi se 9 Flaming Ace Sisu som var med i Stochampionatet 2019. Även 4 Devil Sound som startar i samma lopp kommer en del meriter i bagaget.

Att spela på trav och vinna på hästar är otroligt roligt. Vi på Travcash tycker att det är som allra roligast när vi får dela våra vinster med våra kära andelsköpare. Så sent som den 6 maj på V86 delade Annika, som är en utav våra spelläggare, ut 1 568 397 kronor till 73 stycken glada andelsköpare. Andelen kostade 65 kronor och varje andel gav tillbaka 21 484 kronor! Mycket positiv feedback från våra glada andelsköpare och efter det har vi satt ett par sjuor på V75. Formen är som sagt fortsatt bra i vårt andelslag på ATG Tillsammans och vi har andelar till olika priser som passar allas plånbok.

Vi på Travcash bjuder er som vanligt på gratis tips som finns att hitta på vår hemsida. Ni får absolut inte missa vår populära podcast där vi varje vecka går igenom V86- och V75-omgången. Ni får jättegärna prenumerera på podden som finns att se på Youtube. Vill ni bara lyssna så kan man hitta den på Soundcloud och Spotify. Ni hittar den enklast genom att söka på Travcash.se.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.