Digitalt lärande – ger rätt utbildning i rätt tid


Posted 1 månad sedan in Övrigt

Se till att måna om dina medarbetares karriärutveckling. Kompetensutveckling är A och O för så väl din personal som för ditt företags framtid. 

Digital kompetensutveckling – utbildning exakt när den behövs

Digital kompetensutveckling är oerhört effektivt och här, på learningbank.io, har du utbildningen exakt när den behövs i en användarvänlig app. Nu kan du enkelt ge alla dina medarbetare ett engagerande och interaktivt lärande. Det fina i kråksången är att du har all utbildning på ett och samma ställe, vilket underlättar när du vill koppla samman utbildning på golvet med digitala samt fysiska kurser. Digital kompetensutveckling ger även medarbetare som är ute på fältet eller skrivbordslösa möjlighet att kunna få en gedigen utbildning. 

Några populära användningsområden för digital kompetensutveckling är vid onboarding av medarbetare, produktutbildning, ledarskap och management, change management, compliance och säkerhet samt för utbildning av anställda i frontlinjen.
Digital kompetensutveckling lämpar sig alldeles utomordentligt väl för medelstora och stora företag. Branscher som det är perfekt för är, till exempel, detaljhandel och besöksnäring, service och fastighetsförvaltning, hälsovård och assistans, produktion och tillverkning samt tech/scale-up. 

Lättarbetad plattform
Det går enkelt att integrera den digitala plattformen med era redan befintliga system och du kan vara helt säker på att dina medarbetare får en lättarbetad plattform – allt för att kompetensutvecklingen ska ske så effektivt som möjligt. Plattformen är enkel att använda och det är smidigt att komma i gång med lärandet med en gång.
Låt den digitala utbildningen bli en integrerad del av dina medarbetares arbetsdag. Den här digitala plattformen har oändliga möjligheter och är en lärplattform med en holistisk vision. Här ligger fokus alltid på inläraren, administratören samt företaget.
Ge dina medarbetare och ditt företag de allra bästa möjligheterna att utvecklas genom att satsa på digital kompetensutveckling. På det här sättet blir lärandet relevant, engagerande, tillgängligt och sist – men absolut inte minst viktigt – mer effektivt.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.