Hårserum för styling och vård


Posted 1 månad sedan in Övrigt

Hårserum kan vara en praktisk lösning på trasigt, skadat eller tunt hår. Det är en bra stylingprodukt som håller de små hårstårna på plats under hela dagen. Vill du ha fint stylat hår oavsett vädret och vindarna så är det serum du ska införskaffa dig.

Hårserum är dock inte bara en ren stylingprodukt. Det skyddar även håret från föroreningar som finns i luften och fungerar som ett bra skydd både mot värme och solens skadliga UV – strålar. Med andra ord är det bra att ha ett passande serum när du ska till stranden och njuta av solen en vacker sommardag. Hårserum kan du ha i håret upp till tre gånger i veckan. Det placeras i fuktigt hår. Bästa Hårserum ska göra håret mjukt mellan användningarna.

Rätt produkt är ett måste

Olika varumärken tillverkar och erbjuder idag varierande typer av hårserum. Att välja rätt produkt till ditt hår är ett måste för att det ska ge önskat resultat. Är du nöjd av ett visst varumärke och redan använder deras hårprodukter kan du absolut prova deras serum också. Chansen till att gör rätt val är stort.

Vill du göra lite research kan du alltid titta på nätet. Det finns gott om artiklar och guider som kan vara till stor hjälp vid val av vilken hårprodukt som helst.

Hårolja eller hårserum?

Hårserum och hårolja är två olika produkter som man lätt kan blanda ihop. Håroljan är ingen stylingprodukt utan en återfuktande sådan. Hårolja tillför både näring och fukt till ett skadat hår. Den kan användas som en hårmask vars främsta uppgift är att förebygga kluvna toppar. Utbudet av håroljor är stort idag och du kan välja mellan kokos-, argan -, mandel-,eller macadamianolja. Kokosoljan är en riktig multitaskare som passar de flesta hårtyper. Argan piggar upp torrt och livlöst hår. Vill du ha glansigare hår är det mandelolja du ska satsa på.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.