Organisera ditt förråd med lagerhyllor


Posted 8 månader sedan in Övrigt

När sommaren är på gång så är det inte ovanligt att ta ut dina sommargrejer från förrådet för att ersätta dem med dina vinterprylar. Det kan vara bra att ha ett organiserat förråd så att det är enkelt att komma åt alla dina saker. En bra sak du kan välja att använda dig av är lagerhyllor. Även om dessa för det mesta används inom lager och industri så finns det även de som passar bra för privatpersoner att ha i förråd, källare med mera. 

Satsa på bra hyllor för förvaring

Genom att satsa på flera lagerhyllor, gärna i form av ett system så kan du få mer golvyta över än om du bara skulle ha allt på golvet. En del väljer att bara stapla kartonger på varandra, men på det viset så kommer ditt förråd snart att bli fullt. Det bästa är att ha lagerhyllor, med bra hyllor där du lätt kan komma åt det du behöver ha för stunden. Hyllplanen i sig bör vara robusta nog för att klara av vikten av det du vill förvara där. 

Det finns idag flera varianter av förvaringshyllor du kan använda som komplement till dina lagerhyllor. Bland annat finns det så kallade trådhyllor som är både robusta och lätta att hantera. 

Förvaringstips för dina hyllor

När du bestämmer dig för vad som ska finnas på dina förvaringshyllor eller i dina lagerhyllor, var noga med att placera tyngre föremål mot botten. Du kan också överväga att placera föremål som du sällan behöver på de högre, svåråtkomliga delarna av dina hyllor. Ett annat förvaringstips för ditt förråd är att ha en hopfällbar stegpall så att du alltid kan vara redo att ordna om eller komma åt de hyllor längst upp. Se gärna även till att organisera så att du har liknande saker jämte varandra, så att de inte ligger helt huller om buller. 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.