Så vet du att du träffat den rätte

Viktor Johnsson
Posted 1 månad sedan in Övrigt

För de flesta av oss är poängen med ett förhållande att hitta någon som vi vill spendera resten av våra liv med. “Den rätte” med andra ord. Men hur vet man om man verkligen har träffat den rätte?

Att umgås tillsammans gör dig lycklig

Det tydligaste tecknet på att man träffat den rätte är att man är lycklig när man umgås tillsammans. Den rätte behöver inte ens göra något speciellt för dig. Bara tanken av att ni ska spendera tid ihop gör dig glad och lugn. När du hittar personen du tänkt tillbringa resten av ditt liv med känns det som att alla andra bekymmer försvinner och det enda som betyder något är tiden med denne.

Du känner dig bekväm med hen

Att känna sig bekväm med någon är bland det bästa man som människa kan uppleva. Den rätte tillåter dig att vara den du är utan att du ska behöva låtsas. Du kan komma hem en dag och se ut som skit utan att behöva oroa dig. Den rätte tycker att du är vacker ändå. Ni kan gå från att ha flirtiga telefonsamtal till att berätta era svagaste punkter på bara några få minuter. Med den rätte är du dig själv dygnet runt, veckans alla dagar, årets alla veckor.

Du vill se dem lyckas i livet

När du har hittat den rätte börjar du leva för någon annan än bara dig själv. Den rätte är ytterst viktig för dig och just därför vill du se dem lyckas i livet och ha det bra. Den rätte gör dig definitivt inte avundsjuk – snarare blir du motiverad av hens framgång. Samtidigt vill den rätte också att du ska lyckas, så ni gör vad ni kan för att bägge två ska nå sina livsmål.

Ni delar alla känslor ihop

Den rätte är inte bara den som du delar alla spännande och roliga upplevelsen med. Samtidigt är det inte bara den som ska träffa tjejer i stockholm och slutar med dig för att det känns bekvämt med dig. Den rätte är den som du delar alla möjliga känslor ihop med, allt från skratt till tårar. Den rätte kommer vilja vara med dig när du vinner på livet lika mycket som när livet känns som en enda stor utmaning. Den rätte finns där genom vått och torrt och delar alla känslor som du möter under en dag.

Det känns “rätt”

Med den rätte kommer allt kännas rätt. Visst möter man motgångar även med sin själsfrände, men dessa motgångar kommer göra er starkare snarare än tvärt om. Med den rätte kommer de tuffa tiderna leda till bättre tider, och saker och ting kommer falla på plats över tid. Den rätte får dig att känna dig tillrätta här i världen.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.