Vikten av fungerande relationer


Posted 3 veckor sedan in Övrigt

Relationer är som många vet kanske det största och viktigaste vi har i våra liv. För både män och kvinnor kan en relation vara det som håller ihop livet, men också det som får allt att kännas fel eller rent av göra att ingenting fungerar. Det finns emellertid alltid sätt att göra relationen bättre, både genom kommunikation och att vara ärlig med sina intentioner. Idag vimlar det även av olika typer av reality shower som allt som oftast handlar om just relationer. Även här kan du få inspiration till vad du kan göra (och inte göra) för att förbättra din relation.

På jakt efter kärleken

Många kanske känner till den populära tv-serien Gift vid första ögonkastet. Det är en serie där främlingar gifter sig för att sedan leva som gifta och försöka bilda en relation som i vanliga fall byggs upp under en längre tid innan själva giftermålet.

Det som gör att serien har blivit omåttligt populär och har både unga och gamla tittare i hela landet är att alla kan relatera till relationer. En annan aspekt är naturligtvis det något konservativa och väldigt speciella att paren gifter sig utan att ha träffats tidigare för att sedan försöka hitta varandra och utveckla fungerande relationer.

En som blev tillfrågad att vara med i programmet är Jim Nordqvist. Även om Jims medverkan har avslutats och han fortfarande är på jakt efter kärleken skulle han absolut rekommendera andra att vara med. Han säger att hans tid i programmet har gett honom en massa roliga möten och har gjort att livet blivit mer underligt.

– Man blir ju igenkänd, det är en underlig upplevelse. Man känner sig som vanligt men helt plötsligt kommer någon fram och vill ta en bild. Absolut skulle jag rekommendera andra. Jag tror att det är viktigt att man känner sig trygg i sitt eget beslut eftersom det är väldigt tufft, men det här är en fantastisk upplevelse att vara med om. Var dig själv, det är ett minne för livet och man får verkligen lära sig så mycket om hur man är som person, säger Jim.

Lite hjälp på vägen i ditt umgänge

Att vara ett par eller dejta människor kan vara både spännande, kul och nervöst. För många kan detta emellertid innebära stor press och här finns det hjälp för många att få. För den som lider av erektil dysfunktion finns Tadalafil 20 mg att tillgå. Tadalafils verkningstid är upp till så mycket som 36 timmar vilket innebär att du kan ta tabletten långt innan du ens vet om du kommer ha ett samlag med någon. När du har så mycket tid på dig kan du ta den i närmast förebyggande syfte. Var dock uppmärksam på att det kan ge bieffekter.

Relationer går att finna överallt

Relationer, dejting och intimt umgänge är för många både viktigt, kul och spännande och något som kan göra att livet blir så mycket bättre om det fungerar bra. Varför inte göra som Jim Nordqvist och gå med i en reality show för att se om du hittar kärleken, eller börja prata helt spontant med någon intressant person som du träffar i mataffären eller någon annanstans.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.