Privatlärare för läxhjälp & mattehjälp blir allt mer populärt


Posted 2020-12-10 in Leva & Bo, Näringsliv, Sponsrat

Att det är fler och fler elever som vill ha läxhjälp och stöttning av en privatlärare har utbildningsorganisationen Allakando tydligt märkt av. De startade för över tio år sedan och är numera en av de största inom branschen. Något som de märker att många vill ha hjälp med är just matematik. Du kan läsa mer här om organisationen och hur det fungerar med deras läxhjälp.

 

Man kan ge önskemål om sin studiecoach i läxhjälp

När man söker sig till professionell hjälp så får man alltid en noggrant utvald och personlig studiecoach. Det är mycket viktigt att eleverna får hjälp av en person som de kommer bra överens med och där personkemin känns rätt.

När man tar kontakt och pratar med en av utbildningsspecialisterna så kommer man få tillfälle att berätta om man har några särskilda önskemål om sin studiecoach. Exempelvis kan man nämna att man föredrar att han eller hon är mer energisk av sig, kanske närmare en i åldern etc.

Läxhjälp i matte och övriga skolämnen

Matematik är ett av de ämnena som många elever i alla olika åldrar vill ha studiehjälp i. Allakando erbjuder mattehjälp och då får man hjälp av en personlig mattelärare. Eftersom det är elever i alla olika åldrar och utbildningsnivåer så finns det studiecoacher som kan ge läxhjälp på alla mattenivåer.

Förutom matematik så kan man få hjälp i alla övriga skolämnen, på alla utbilndingsnivåer. Det finns privatlärare för språk, naturvetenskapliga ämnen, samhällsvetenskap, filosofi, juridik mm. Allt man gör är att berätta vad för kurs, program eller ämne man läser så kommer man få hjälp med att få en studiecoach som kan hjälpa en i just det.

Med läxhjälp får man lära sig om studieteknik

En stor del av studiehjälp handlar om mer än att man får en studiecoach som kan hjälpa en i ens ämne. Han eller hon kommer även fokusera mycket på att motivera en, coacha och lära en om studieteknik. Nyckeln till att lyckas med sina studier handlar om att kunna strukturera upp sitt arbete och plugga på ett sätt som är effektivt för en själv.

Med en studiecoach så får man hjälp med att göra just detta. Syftet med undervisningen är att eleven sakta men säkert inser att han eller hon klarar mer än de tror, vet hur man ska lägga upp sitt arbete och därmed ska vilja fortsätta på egen hand. Då har man lyckats med läxhjälpen.

Läxhjälp finns över hela Sverige

Elever över hela landet kan få läxhjälp och stöd av en studiecoach. Organisationer har flera tusen anställda som befinner sig spritt över landet. Eleven kan därmed bo i allt från en storstad till en mindre, det finns med stor sannolikhet en privatlärare som bor nära en.

Det går även att få läxhjälp online vilket gör att man ökar chansen något med att kunna matchas snabbare med en studiecoach. Det är ett lika smidigt sätt att utföra lektionerna på som det är att ses fysiskt.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.