Redo att byta hem? Ta hjälp av en städfirma att lita på!


Posted 8 månader sedan in Sponsrat

Står du redo att ta det stora klivet att flytta in i din nya drömbostad, men bävar inför flyttstädningen? Det är allmänt känt att just flyttstädningen är den städning som det ställs absolut högst krav på – det är en bara en personliga tycke som spelar in, utan även vad gäller besiktning och liknande. Då är det kanske läge att vara snäll mot sig själv och boka in flyttstädningen hos Flyttstädfabriken, en städfirma med skinande rykte som hjälpt massor av nöjda kunder med att få sina hem i toppskick inför slutbesiktning och nyckelöverlämningen – och gör den stora övergången från ett hem till annat så smidig och njutbar som bara möjlig. En kvalificerad städfirma ger dig möjlighet att koncentrera dig på det som gör bytet av ett hem till ett stort nöje i stället för att stressa över varje skrymsle och vrå. Flyttstädfabriken erbjuder förstklassig flyttstädning i Stockholm.

Här är det som verkligen talar för Flyttstädfabriken:

·         Kunnig personal

·         Flexibilitet i bokningar

·         Bra priser

Med denna flyttstädfirma kan verkligen känna sig i trygga händer – man följer noggrant rekommendationer och interna rutiner i samband med varje flyttstädning: ingenting lämnas åt slumpen. Du kan dessutom alltid känna dig trygg eftersom bolaget har en ansvarsförsäkring samt femton dagars garanti på utfört arbete. Här anstränger man sig för att man kunna känna sig säker i att allt blir så bra som möjligt, redan från första samtalet. Nivån på kundtjänsten är något man märker direkt – det blir uppenbart att detta är ett prioritetsområde för företaget, något som återspeglas i vad andra kunder säger om företaget. Det är verkligen trevligt att se den sortens hängivenheten till kundmötet.

Vad gäller personalen är de vänliga, hjälpsamma och tillmötesgående och alltid redo att svara på ens frågor, stora som små. Det märks att Flyttstädfabriken har mer än tio års erfarenhet i branschen – här sitter man på en utomordentligt tydlig erfarenhet av rengöring i alla möjliga typer av situationer och utrymmen. Från vanligt till ovanligt: kök och badrum till sovrum, gillestuga, hobbyrum och vardagsrum. Här är man expert på städ och vet precis hur man ska gå till väga för att inte en vrå ska lämnas oputsad. Man har såklart stenkoll på om hur man bäst rengör olika specifika ytor och material på absolut bästa sätt.

Den stora frågan är såklart vad det kostar. Men priset är verkligen inte något som kommer att sätta käppar i hjulet här – man erbjuder samma fasta pris såväl helg som vardag och RUT-avdrag på sina tjänster. Vad gäller exakt pris är såväl förmånligt som översiktligt, då det utmärkta uträkningsverktyget låter dig se ett prisförslag baserat på hur ditt hem ser ut.

Med duktig personal, stor flexibilitet och bra priser är detta ett säkert val nästa gång du ska boka in en flyttstädning i Stockholmsområdet.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.