Snabbguide till eSport betting Sverige


Posted 2020-04-27 in Sponsrat

SPONSRAT INNEHÅLL

Om du är intresserad av sport och betting har du säkert lagt märke till att traditionell sport har fått sällskap av en digital kollega.

ESport har haft ett rejält uppsving på senaste år och med det har vi har vi även sett en markant ökning av eSport betting sverige är i framkant av många eSporter och vi har flertalet professionella spelare som spelar på elitnivå i internationella ligor och turneringar.

Vad är eSport?

Det är ett samlingsnamn för sporter som utövas digitalt och under professionella och organiserade förhållanden, tillexempel i sponsrade turneringar.  Termen innehåller flera olika underkategorier men i sin essens är eSport videospelstävlingar på professionell nivå.

 Många har på senaste år börjat intressera sig för eSport betting sverige har visat intresse sedan länge och vi ser ständigt intresset öka.  Vissa videospel som spelas på professionell nivå är helt enkelt digitala versioner av reella sporter – tillexempel virtuell fotboll – men de mest populära sporterna är ofta olika strategispel, krigsspel och liknande.

Skiljer det sig från ”vanlig” betting?

Att placera ett bet gör vilken match som helst rolig. Det blir mer spännande när man känner sig personligt engagerad i en match, och så är det även med eSport betting sverige har varit snabb med att anamma och börja erbjuda den här typen av bettingmöjligheter och det fungerar likadant som att spela på traditionella sporter när det kommer till odds och annat. Du kommer tillexempel känna igen ”matchvinnare” och andra vanliga termer.

Var hittar man esport betting?

Idag erbjuder de flesta stora bettingsajterna och bookmakers eSport betting möjligheter. Stora bettingsidor som Betway och Betsson erbjuder traditionella sporter och eSporter, men det finns även bettingsidor som är nischade mot eSport världen, till exempel pixel.net. Vilken sajt du vill använda beror helt på vad som passar dig bäst när det kommer till spelutbud, odds och liknande.   

Vad bör man tänka på innan man börjar betta?

Precis som med traditionell betting så är det bra att börja smått och arbeta dig uppåt. Gör din research och ta reda på så mycket du kan om sporten du vill satsa på. Kolla upp spelstatistik, laguppsättning, lär dig av andra personers teorier och strategier och involvera dig helt enkelt så mycket du kan i spelvärlden.

Sedan bör du även spendera gott om tid på att researcha olika bettingsidor. Undersöka vilka sidor som har bäst odds, bonusar och annat. Se alltid till att sidan har en svensk spellicens och undersök så att sajten erbjuder bettingmöjligheter för den sport eller sporter du är mest intresserad av.

Det är inte krångligare att betta på eSport än på traditionell sport så gör din research, ha kul, och lycka till!

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.