Tävling: Vinn biljetter till ÖSK-IFK Göteborg


Posted 6 månader sedan in Nöje, Tävling

IFK Göteborg
Casinotopp banner

Tävlingen är avslutad och vinnarna meddelas via epost.

 

Det har passerat 29 omgångar, hundratals mål, åtskilliga liter kylspray och några hundra heta viljor sedan Allsvenskan 2018 drog igång. ÖSK:s insats har väl varit av klassiskt, ojämnt snitt men mellan varven har laget bjudit på en del fotbollsgodis.

 

Grabbarna är värda att firas och vad är väl ett bättre tillfälle än sista hemmamatchen för säsongen nu på söndag? För motståndet denna novemberkväll står IFK Göteborg och förhoppningen är att det blir en sista publikfest den här säsongen. Kommer vi få se en Rogic-kanon, en Gerzic-volley eller Almebäcks första insnubblade mål i ÖSK-tröjan? Oavsett vilket så vet vi att du vill vara där och här har du chansen att vinna biljetter (ja, du kommer att få ta med dig en kompis).

Tillsammans med Örebro SK ger vi våra nyhetsbrevsprenumeranter chansen att knipa ett par biljetter till matchen.

Totally Örebros nyhetsbrev kommer ut en gång varannan vecka och innehåller de bästa lästipsen om din stad kryddat med kändisintervjuer, tävlingar, recensioner och annan matnyttig läsning. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att registrera dig för vårt nyhetsbrev här (är du redan prenumerant behöver du inte registrera dig igen) och sedan mejla ditt namn till th@hkm.se. Skriv ”Göteborg18” i ämnesraden.

Vi drar vinnarna på fredag den 9 november och biljetterna mejlas ut.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SÖK

Ready Bet Win MPU 2019
Nojesguiden

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.