Tävling: Vinn biljetter till Pilsner & penseldrag

Foto: Bo Håkansson
Posted 6 månader sedan in Leva & Bo, Nöje, Tävling

Pilsner & penseldrag
Casinotopp banner

Tävlingen är avslutad och vinnarna meddelas via epost inom kort.

 

Älskar du buskis? Eller är det kanske din ”guilty pleasure” som du gärna avnjuter i hemlighet? Oavsett vilket är buskisgänget från Vallarnas friluftsteater nu ute på turné med en av sina galnaste uppsättningar någonsin.

 

Ta en galen streber, en förvirrad tant och två kärlekstörstande ungkarlar så har du gänget på 57:ans innergård. Dessa karaktärer har framkallat skratt på Vallarnas friluftsteater hela sommaren och den 24 november kommer de på besök till Conventum kongress och bjuder på gapskratt, pilsner och penseldrag.

Nu har du som prenumerant på vårt nyhetsbrev chansen att vinna biljetter för dig och en vän. Är du inte prenumerant kan du bli det nu.

Totally Örebros nyhetsbrev kommer ut en gång varannan vecka och innehåller de bästa lästipsen om din stad kryddat med kändisintervjuer, tävlingar, recensioner och annan matnyttig läsning. Nyhetsbrevet är kostnadsfritt och du kan när som helst avbryta din prenumeration.

Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna är att registrera dig för vårt nyhetsbrev här (är du redan prenumerant behöver du inte registrera dig igen) och sedan mejla ditt namn till th@hkm.se. Skriv ”Vallarna” i ämnesraden.

Vi drar vinnarna den 12 november och biljetterna mejlas ut.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

SÖK

Ready Bet Win MPU 2019
Nojesguiden

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.