Utlottning: Vinn ett exemplar av boken ”Snickra hemma”

Foto: Anna Jeppsson
Posted 2021-04-29 in Home, Leva & Bo, Tävling

Trots att allt fler vaccineras så är smittläget fortsatt allvarligt. Många har redan nu ställt in sig på att det blir ytterligare en semester till största del på hemmaplan. För att lindra tristessen och erbjuda alternativ till aktiviteterna du redan är trött på lottar vi nu, i samarbete med Bokförlaget Semic, ut 4 exemplar av den nysläppta boken ”Snickra hemma: Enkla projekt och smarta lösningar”.

 

Det ska vara lätt att snickra och inte minst roligt, det anser Anna och Anders Jeppsson som nu är aktuella med sina nya bok “Snickra hemma: Enkla projekt och smarta lösningar”. De båda erfarna författarna har i många år förmedlat roliga, okomplicerade och spännande tips på projekt för hemmasnickaren – från enkla förvaringslådor till cykelskjul och växthus.

För att ha chans på ett exemplar behöver du bara vara prenumerant på något av våra nyhetsbrev samt  anmäla dig till utlottningen via epost. Är du ännu inte prenumerant går det alldeles utmärkt att börja nu.

Nyhetsbreven samlar den bästa läsningen från HKM:s lokala tidningar och magasin med artiklar och intervjuer inom mat & dryck, mode, näringsliv, kultur, idrott, samhälle och krog & nöjen. Vi lovar att inte spamma dig och du kan när som helst avregistrera dig för fler utskick.

 

Gör så här: Skicka ett mejl med ämnesraden ”Snickra” till [email protected] och gå sedan in här och anmäl din epostadress till de nyhetsbrev du vill få. Vi avslutar utlottningen den 31 maj.

 

OBS 1! Du behöver använda samma epostadress till utlottningen som du registrerat för nyhetsbreven. Är du redan prenumerant behöver du bara skicka mejlet.

Vi meddelar vinnarna via epostadressen ni registrerat vid anmälan till nyhetsbreven.

 

OBS 2! Vinsten behöver hämtas på plats i centrala Örebro då vi inte har någon möjlighet att administrera utskick. Givetvis kan vi ordna överlämning av boken utomhus om så önskas.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.