Oppigårds till Örebro för en exklusiv provning

Text: Thomas Helsing Foto: Tomas Karlsson
Posted 2020-09-09 in Leva & Bo, Mat & Dryck

Dannes

Vid Öltorget, kanske mer känt som Järntorget, har favoriter som Örebro ölhall och Dannes pub och restaurang gått i frontlinjen för att höja ölens status de senaste åren. Det har de gjort genom spännande utbud, tap takeovers, ölprovningar och andra happenings.

 

Nu nås vi av nyheten att Dannes för andra gången lyckats locka hit Oppigårds för en ölprovning i november. Det är marknadschefen Erika Olsson som tar med sig spännande öl för att låta testas av Örebropubliken. Från vad vi snappat upp ser det dessutom ut som att det blir ett antal nyheter, vilket inte skulle vara första gången det blir premiär av en ny öl på en ölprovning på Dannes.

Sedan restaurangen började med sina ölprovningar för några år sedan har de sakta utvecklat konceptet och på senare tid har de kombinerats med mat eller andra tilltugg som exempelvis ost eller choklad för att ytterligare bjuda deltagarna på en inblick i ölets sinnrika smakvärld.

Platserna är begränsade i vanliga fall och om Coronarestriktionerna håller i sig ser det ut att bli ännu färre vilket gör den här provningen extra exklusiv. För mer information om tid och bokning av plats kan ni kontakta Dannes pub och restaurang vid Öltor… förlåt, Järntorget.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.