Chris Kläfford till Stadsträdgården

Text: Ulf Hjelting Bild: Pressbild
Posted 2019-06-10 in Musik, Nöje

Chris Kläfford till Stadsträdgården

Sommaren 2019 kommer Chris Kläfford att följa med på alla svenska datum under Gyllene Tiders avskedsturné. Den 29 juni kommer Chris Kläfford till Stadsträdgården i Örebro.

 

Chris Kläfford blev vinnaren av 2017 års upplaga av Idol. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som fängslats av hans fenomenala tolkningar av låtar som “Imagine” och “Utan dina andetag”. Chris framträdande med “Imagine” från Idols slutaudition är faktiskt det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols Youtube-kanal.

Debutsingeln “Treading water” gjorde allt annat än att trampade vatten och tog sig direkt in på Spotifylistans förstaplats. Chris fick en platinaskiva för låten.

Under sommaren 2018 reste Chris land och rike runt med en turné på över 50 stopp. Han nöjde sig inte med det, under hösten gav han sig ut på en större turné, The imagine tour med fullt band och stor produktion och släppte även senaste singeln “Sick”.

Men det stannar inte där heller. Under Gyllene Tiders avskedsturné, som pågår sommaren 2019 från den 4 juli till den 3 augusti, kommer Chris att agera support.

Men innan dess blir det alltså en konsert på Stadsträdgården 29 juni för Chris Kläfford.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.