Lundström & Hjulström ger gratiskonsert i Frimis trädgård

Foto: Ulf Hjelting
Posted 2021-08-01 in Musik, Nöje

Lundström & Hjulström spelar på frimis trädgård

Imorgon tisdag kommer duon Lundström & Hjulström till terassen i Frimis Trädgård och ger en gratiskonsert. Duon, som består av Patrik Lundström och Pär Hjulström, är kanske mest känd från bandet Lipstick & Whiskey som bland annat agerat husband på Frimis rock-after work.

 

Med start klockan 18 imorgon tisdag, den 3 augusti, så tar de plats på terassen i Frimis trädgård för att enligt ett pressmeddelande spela ”det mesta av det bästa”. Patrik Lundström står för sång och gitarr och Pär Hjulström sköter trummorna och körsången.

Lite äldre läsare känner kanske igen Patrik från trion Blond som vann Melodifestivalen 1997 med låten ”Bara hon älskar mig”. Nu för tiden lirar han bland annat med sitt eget band Ritual men också med Mighty Queen, The Husbands och The Original band med Abbas originalmusiker. Han har även körat bakom en lång rad artister och band – nu senast bakom Sveriges största hårdrocksexport Ghost på skivan ”Meloria” samt deras kommande skiva.

Pär har lirat med många olika band genom åren och med en rad svenska artister som Peter Jezewski, Håkan Hemlin, Uno Sveningsson, Nanne Grönvall och numera Örebroinflyttade Patrik Isaksson.

Så är du sugen på en bred repertoar av två meriterade musiker så är det bara att styra stegen till Frimis trädgård imorgon tisdag. Perfekt after work om du precis kommit tillbaka efter semestern.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.