Värvningsbomben bekräftad: Carlos Strandberg till ÖSK

Text: Thomas Helsing
Posted 2019-04-05 in Leva & Bo, Nöje, Örebro SK, Sport

Carlos Strandberg till ÖSK

”Carlos Strandberg till ÖSK!”

Så visade sig ryktena vara sanna till slut. Idag presenterade Örebro SK anfallaren Carlos Strandberg som ett sista nyförvärv innan transferfönstret slog igen.

 

Det handlar om ett låneavtal där Malmö FF lånar ut anfallaren Carlos Strandberg till ÖSK till den 17 juli. Planen är att anslutning av Carlos Strandberg till ÖSK sker under helgen och han är därmed spelklar till hemmapremiären mot Djurgården nu på måndag. Enligt Strandberg själv finns heller inga fysiska hinder.

– Jag ser fram emot att komma till ÖSK. Jag är i bra form och längtar efter att visa Örebro-publiken vad jag går för. När den här möjligheten dök upp så fick jag en väldigt bra känsla efter mina snack med Axel, säger Carlos Strandberg i ett pressmeddelande.

Carlos Strandberg är ”bara” 23 år men har redan hunnit med att sätta avtryck i klubbar som BK Häcken, AIK, CSKA Moskva samt de svenska U-landslagen. Manager Axel Kjäll är nöjd över värvningen.

– Vi har varit väldigt nöjda med den trupp vi byggt inför säsongen. Vi har sagt att om vi ska ta in någon ytterligare ska det vara någon som bidrar med spets direkt. När vi väl lyckades få Carlos på kroken så gick det snabbt. Tacksamhet till Malmö FF för ett gott samarbete runt övergången. Carlos är en spelare som är stark, snabb och har en fin vänsterfot. Trots sin ringa ålder har han en stor erfarenhet och jag är övertygad om att han kommer bidra till ÖSK på ett väldigt positivt sätt, avslutar Axel Kjäll.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Casino utan gränser

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.