De 7 Mest Spännande Julklappsideérna För 2023 – Från Upplevelser Till Udda Prylar


Posted 2 månader sedan in Övrigt

Julen närmar sig med stormsteg och vi vet alla att det är dags att börja fundera på de perfekta presenterna för våra nära och kära. Släpp oron och tänk nytt! 

Här kommer några av de roligaste och mest innovativa tipsen för 2023! Häng med och förbered dig på att bli inspirerad!

Aurafoto Eller Självporträtt I 3 D

 • Låt mottagaren måla ett porträtt av sin egna aura. Detta med hjälp av en speciell pensel och färg som reagerar på individens energi. Bilden blir en symbol för deras inre kraft och personlighet.
 • Ifall det andliga inte är något som lockar så kanske mottagaren har barnasinnet i behåll eller känner du något barn som gillar actionfigurer? Ge då bort en rolig actionfigur i 3D, anpassad och skapad efter deras egen bild. Då kan de agera hjälte i sina actionspäckade lekar.
 • Ifall det är någon som står dig nära kan du göra det extra personligt genom att ge bort en miniatyrversion av dig själv eller någon annan med hjälp av 3D-utskriftsteknik. Realistiska, detaljerade och precisa skulpturer som imponerar.

Vr-Upplevelser – Trendigt Och Spännande

 • Ge bort en upplevelse bland gudarna! Garanterat en julklapp som kommer att överraska. Unna någon en resa genom den nordiska mytologin med högkvalitativa VR-glasögon. Ett kliv in i sagornas värld för att träffa gudarna, kämpa mot jättar och utforska Asgård som aldrig förr.
 • Eller varför inte en virtuell matlagningskurs? Bjud hem favoritkocken till dina vänners kök så de tillsammans kan experimentera med smaker och utforska recept så som det vore på riktigt.
 • En favorit hos julklappsexperterna är att låta nära och kära utforska exotiska platser genom VR-kit som simulerar resor runt om i världen. Extra unikt och personligt att det kan anpassas efter den enskilda användarens intressen och smak. En härligt äkta känsla av att vara på en drömsemester utan att behöva röra sig en meter.

Personlig Stjärnkarta

 • Ge bort en personlig stjärnhimmel som monteras i taket. Du kan skräddarsy en detaljerad stjärnbild baserat på mottagarens födelsedatum och plats som en omsorgsfull och personlig present. För de astronomi-intresserade är detta en magisk minnesvärd gåva! Perfekt för att längta tillbaka till första dejten, studenten eller äventyrs semestern.
 • Apropå astronomiska ting så kan du överraska med ett fickplanetarium. En bärbar stjärnprojektor som låter mottagaren utforska natthimlen hemifrån vardagsrummet. Underbart för dem som älskar att drömma sig bort i stjärnornas magiska värld. Genom denna framträder den vackra stjärnhimlen i rummet. Innehåller även en guide så att mottagaren kan lära sig mer om stjärnbilder och universums oändlighet.

Annorlunda Må-Bra-Klappar 

 • Ge bort möjligheten att förvandla hemmet till ett lyxigt spa med en immersiv spabehandlingsupplevelse. Paketet innehåller sköna produkter för hela kroppen samt teknik för att skapa rätt atmosfär med ljus, dofter och ljud. Unna någon avkoppling och sköna vibbar med denna härliga spa-stund.
 • Vill du gå ytterligare ett steg så kan du unna någon en lyxig frukost på sängen-prenumeration! Skäm bort dina nära med härliga morgnar. Prenumerationen levererar fräscha, gourmet-frukostprodukter direkt till deras dörr en gång i månaden. Njutbart och unikt samt en oväntad men välbehövlig krydda i vardagen.

De Smarta Julklapparna

 • Tänk nytt och smart genom att köpa en intelligent kontrollcentral som kontrollerar alla smarta enheter i hemmet från en central plats. Bekvämt och effektivt och därmed en perfekt present för teknikälskare som vill ha koll på hemmet.
 • Vi välkomnar även den intelligenta muggen! Ge någon möjligheten att dricka sitt morgonkaffe i en mugg som självständigt kan hålla kvar värmen, styra kaffemaskinen och även meddela om du har missat viktiga avtal eller väntar något kundmöte. Bara den fördelen att den påminner om bokade tider! Riktigt skön backup i en stressig vardag!

Julklappar Till Den Miljömedvetna

 • Ett ekologiskt luftrenande träd är både snyggt och miljövänligt. Detta levande träd är inte bara en växt utan en gåva som ger både bättre hälsa och förbättrar miljön runt omkring.
 • Ytterligare ett tips på en hållbar klapp är en ekocentrisk prenumeration där varje månad innebär en ny miljövänlig pryl.
   En rolig och oväntad överraskning varje månad är inte helt fel samtidigt som den också bidrar till att göra världen lite bättre.

Presentboxar – Ständigt På Tapeten

Mer populära än någonsin har de exklusiva presentboxarna slagit till inom varenda marknad. Spännande kryddor i estetiskt tilltalande kvarnar, Doft-kit med tidlösa varumärken, boxar med välgörande oljor för den som älskar spa och bad, smyckes-set med matchande detaljer samt ett antal överraskande och vackra skönhetsprodukter eller spännande prylar till din matlagning eller trädgård.

Listan kan göras lång och vad den vackra lådan än innehåller så är den tidlös och alltid lika spännande att öppna!

Vi lider av samma klapp-stress år efter år. Släpp den och låt oss göra årets fynd lite mer udda och spännande!

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.