Vilka är de populäraste underkläderna för män i Sverige?


Posted 2022-02-02 in Övrigt

Det finns många olika typer av underkläder och det gäller även för män. Det finns bland annat många olika typer av boxerkalsonger och sedan finns det också ”vanliga” kalsonger, briefs kallas dessa också. Beroende på vem man frågar så kan man få väldigt olika svar om vilka kalsonger som är bäst.

Det är såklart väldigt subjektivt, men det finns en del mönster på marknaden. Om du har planer på att köpa nya kalsonger, exempelvis genom en sida som kalsongshopen.se, kan det vara bra att veta vad männen här i Sverige gillar.

Bäst svar får du genom butikerna

Om du vill veta vilka kalsonger som är populära i Sverige så är det enklast att titta på vad män köper i butikerna. Det här gör du enkelt genom olika webbutiker. Genom att ställa in så att butiken visar det mest populära på deras sida för underkläder, får du fram vilka modeller och märken som är mest populära. Gör du sedan det på flera olika butiker så ser man snabbt ett mönster bland männen.

Det är boxer som framför allt är populära. Allra populärast är så kallade boxershorts. Även vanliga boxers i en kortare modell som inte har lika långa ben är populära. Men det är boxer i olika modeller som gäller. Klassiska kalsonger med y-snitt kommer efter det och är också ganska populära.

Det här ska du tänka på innan köp

Innan du ger dig på att köpa kalsonger är det viktigt att fundera på vad du har just nu och vad du faktiskt behöver. Bara för att andra gillar en specifik typ av kalsonger, behöver det inte nödvändigtvis vara rätt för dig. Om du just nu använder exempelvis boxer så är det såklart helt rätt att fortsätta använda sådana om du är nöjd med det du har just nu.

Om du däremot är missnöjd och funderar på att prova något nytt så är det framför allt komfort och kvalitet som är viktigt. Allt fler är på jakt efter bra kvalitet och vill ha kalsonger som faktiskt håller, det här ser man också i butikerna där bland annat kalsonger i bambu har blivit otroligt populära. Bambu är ett väldigt skönt material, är hållbart och är ofta ett tecken på kvalitet, det är också populärt för kuddar.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.