Allt fler tar hjälp av en nanny i Örebro


Posted 4 månader sedan in Övrigt, Sponsrat

Just nu är det extra populärt för många föräldrar i Örebro att ta hjälp av en barnvakt och nanny. Att få hjälp med barnpassningen bidrar med flera fördelar, både för barnet och föräldern, och detta är väl egentligen anledningen till att det är så populärt. Extra avlastning gör att den stressiga vardagen förändras till att bli en vardag hela familjen istället kan njuta av.

 

En nanny hjälper till med småsaker som gör stor skillnad

Det är underbart att vara förälder men det är inte alltid enkelt. Vi vill såklart ge full uppmärksamhet till våra barn men ibland kan vi inte bara göra det på grund av andra måsten – detta är okej och fullt naturligt. Det är här en barnvakt kan göra stor skillnad för hela familjen. En nanny kan ge ännu mer uppmärksamhet till barnet och skapar därmed en extra glädjefylld vardag.

En barnflicka kan även hjälpa till med småsaker som kan göra en enorm skillnad i vardagen. Detta kan vara allt ifrån hämtning och lämning till och från skolan, matlagning, skjuts till fotbollsträningar eller lekfulla stunder i parken. Att låta någon annan, som dessutom är fullt villig att hjälpa till, göra dessa sysslor är gynnsamt för alla. Barnet hinner med sina aktiviteter och får uppmärksamhet, föräldrar får en mindre stressfylld vardag och barnvakten får göra något som den tycker är roligt!

Det kan dock kännas läskigt att ta klivet mot att be om extra avlastning, föräldrar ger trots allt bort ansvaret om den de håller allra mest kär till någon annan. Ett företag som har förståelse över detta och värnar om trygga barnvakter i Örebro är myNanny. De har lång erfarenhet av att erbjuda familjer professionella barnvakter och vet därför vad som krävs för att barnpassningen ska bli så trygg och rolig som möjlig.

myNanny strävar alltid efter Örebros tryggaste barnpassning

Eftersom att myNanny vill erbjuda Örebros tryggaste barnpassare ställer de stenhårda krav på vilka de väljer att anställa. Utöver att de måste ha tidigare erfarenhet av att ha passat barn är de även noga med att säkerställa att personen har ett genuint intresse av att passa barn. Men också besitter en stark vilja att göra skillnad för familjer. En barnflicka från myNanny måste genomgå utbildningar och klara certifieringar inom HLR och i att förebygga olyckor, samtidigt blir de noggrant bakgrundskontrollerade. En annan trygg och rekommenderad barnpassningsaktör i Örebro är NannyPoppins.

En nanny som är personligt handplockad

En nanny handlar dock inte enbart om att den ska vara trygg, barnvakten måste stämma överens med familjens situation och barnets personlighet. Det är viktigt med personlig matchning för att familjer ska få en bra upplevelse med sin nanny. myNanny och NannyPoppins tar alltid hänsyn till detta när de är i kontakt med familjer. De handplockar alltid noggrant ut en personlig nanny som de tror passar familjen bäst. Familjer får alltid en första prova-på-träff utan bindning, detta brukar vara ett populärt tillfälle att låta barnet bekanta sig med sin nanny. Är familjen inte nöjd, hittar organisationerna alltid en ny.

Kom igång redan nu

Läs mer om myNanny i Örebro och deras tjänst via deras hemsida eller ring direkt till 0775 – 88 80 08. De har barnvakter som är tillgängliga när som helst under veckans alla dagar och under dygnets alla timmar. De finns i hela Sverige och erbjuder barnvakt i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även i mindre städer och orter.

 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.