Tänk på detta när du ska köpa en begagnad iPhone


Posted 2022-04-25 in Övrigt

Att köpa en helt sprillans ny mobil är oftast enkelt, men ganska dyrt. Det kan vara värt att satsa på att köpa en begagnad iPhone istället. Dock finns det då en del saker som kan vara bra att tänka på. Sedan är det bra att veta att det kan vara en stor skillnad att köpa en begagnad mobil av en privatperson eller ett företag som satsar på ett erbjuda begagnat! 

Om du köper en iPhone av en privatperson, då gäller det att vara extremt uppmärksam. Bland annat bör du kolla noga så att telefonen inte är skadad på något sätt. Sedan är det ju även viktigt att kolla så att det faktiskt är en äkta iPhone. Det kan du kolla upp via telefonens IMEI nummer. Andra saker att tänka på här, är att kolla att den är återställd, samt att batteriet mår bra. 

Köp en begagnad iPhone via butik

För att garantera dig om att få en begagnad iPhone som är i bra skick, utan repor, utan skador i telefonen och så vidare, så kan det vara värt att vända dig till en butik som säljer begagnad elektronik. En sådan butik är ixpress. Hos dem finns det nämligen tekniker som går igenom att de telefoner de får in. De prissätts sedan efter skicket på dem. 

Fördelen med en butik som säljer begagnade mobiler, det är att du kan vara säker på att du får en telefon som fungerar. Sedan att det inte behöver kosta dig allt för mycket pengar!

Vilken iPhone vill du ha?

Apple kommer ju ut med nya modeller titt som tätt, så det är inte alltid enkelt att veta vilken modell det är du ska satsa på. Dock är det inte ett måste att ha den allra senaste. Modellerna före kan vara minst lika bra. Allt handlar ju om vad du vill ha ut av din mobil.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.