Nisse P släpper sin andra singel – ”Lilla My”

Text: Ulf Hjelting Bild: Pressbild
Posted 2018-12-18 in Musik

Lilla My

Låten har kallats för ”Sveriges indiesvar på Marvin Gayes Let’s get it on”. Örebroartisten Nisse P släpper nu sin andra singel – ”Lilla My”.

 

– ”Lilla My” handlar om att tråna efter starka tjejer som inte håller käften och som vägrar falla inom de kvinnliga normerna, säger Nisse P.

Niklas Panteón, som han egentligen heter, är en artist och musiker med rötter i Örebro. I somras släppte han sin debutsingel ”Sundbyberg” och blev då jämförd med artister som bland annat Lars Winnerbäck och Pontus & Amerikanerna.

Utöver sitt soloprojekt spelar Niklas även trummor i Les Gordons som bland annat medverkat i Melodifestivalen. Niklas är även aktuell med sitt engagemang för Musikhjälpen. Temat ”alla här rätt att funka olika” ligger honom varmt om hjärtat då han jobbat länge med funktionshinder och vuxit upp med en ryggmärgsskadad mamma.

Som en del i den här insamlingskampanjen har Niklas kört rullstolstaxi på Örebro universitet under hela musikhjälpen-veckan och gjorde en insamlingskonsert i Nikolaikyrkan i tillsammans med bland annat Karin Wistrand, Anders F Rönnblom och Meadows med flera.

Singeln ”Lilla My” finns nu på Spotify.

 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.