Zimpler i strategiskt samarbete med Pennybridge


Posted 2015-05-18 in Näringsliv

Den mobila betaltjänsten Zimpler inleder nu ett strategiskt samarbete med Pennybridge. Allt för att göra det enklare för privatpersoner att ge gåvor och bidrag till välgörenhetsorganisationer.

 

För välgörenhetsorganisationer och givare är det viktigt att det ska vara enkelt att skänka gåvor och bidrag, men tyvärr är det idag inte tillräckligt enkelt. Zimpler och Pennybridge inleder därför ett samarbete för att ändra detta.

– Vi har provat att ge bidrag till flera organisationer och tyvärr är det inte tillräckligt enkelt, särskilt inte via mobilen. Vi har därför valt att samarbeta med Pennybridge för att underlätta för privatpersoner att ge spontana gåvor och bidrag, säger Kristofer Ekman Sinclair, vd för Zimpler.

Både Zimpler och Pennybridge är innovativa företag som jobbar med att förenkla vardagen för användare och de har arbetat många år inom sina respektive områden.

– Att samarbeta med Zimpler var för oss ett självklart val. Vårt mål är att skapa en digital sparbössa och då är det viktigt att även kunna hantera bidrag från mobila användare på ett smidigt och enkelt sätt, säger Daniel Bergqvist, vd för Pennybridge.

 

Om Zimpler

Zimpler är en mobil betaltjänst som fungerar helt utan registrering, appar eller lösenord. Ett köp via Zimpler tar mindre än 30 sekunder och det enda kunden behöver är sin mobiltelefon. Zimpler är idag tillgänglig i Sverige, Finland och snart även i Norge.

 

Om Pennybridge

Pennybridge grundades av Daniel Bergqvist och Christian Hertz med målet att minska insamlingskostnader och göra det enklare att ge bidrag till välgörande ändamål. Du kan läsa en intervju med Daniel Bergqvist om verksamheten här.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.