Satsa på en stavmixer från Bamix


Posted 4 veckor sedan in Övrigt

Ska du köpa dig en stavmixer? Då kan det vara smart att satsa på en Bamix stavmixer! En stavmixer är en av de bästa köksmaskinerna du kan ha hemma. Det eftersom att den kan användas på så många olika sätt. 

Bamix är världsberömda för sina högkvalitativa stavmixrar och har befäst sitt rykte som en av de främsta tillverkarna inom branschen sedan starten 1954 i Mettlen, Schweiz. Den första stavmixern som rullade av deras produktionslinje blev snabbt en framgång, och redan året efter presenterades den stolt på en mässa i Hannover. Detta banade vägen för en framgångsrik fortsättning och hjälpte till att lyfta hela företaget till nya höjder.

Svenskt inflytande

En betydande händelse i Bamix historia inträffade 1961 när den svenska designerprinsen Sigvard Bernadotte bidrog med sin expertis för att skapa en stilfull och funktionell stavmixer åt dem. Hans inflytande satte en prägel på företagets designfilosofi, och än idag, nästan 60 år senare, kan vi se hans estetiska vision fortsätta att dominera Bamix produkter. Trots framsteg och förändringar i teknologi och design under årens lopp har Bamix lyckats behålla den tidlösa och moderna stilen som präglade prinsens stavmixer.

Hitta den perfekta stavmixern

När det gäller Bamix stavmixer så finns det flera modeller av detta märke att hitta hos Kitchen Living Dining. De har dessutom en mängd andra bra produkter för hemmet och köket. De stavmixers som är av märket Bamix finns både med och utan sladd. De finns även med olika watt och olika tillbehör. En del av dem kommer med smart tillbehör som gör att du kan hacka, riva och skiva på enkelt sätt. Sedan finns det de varianter som kommer med olika typer av blad och knivar. Det finns även en smart Bamix stavmixer med kvarn, som du kan använda för att mala kryddor med. Dessutom finns det tillbehör som vispar, blandningsskivor och mycket mer. 

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.