Ta med kollegorna på ett golfäventyr


Posted 2 månader sedan in Övrigt

Älskar du att spela golf och vill ha en trevlig stund med kollegorna? Härligt! Då har vi ett tips till dig. 

Golf i härlig miljö

Visst är det härligt att tillbringa timmar på golfbanan i trevligt sällskap? Låter det som det perfekta valet för nästa aktivitet tillsammans med kollegorna? Skynda dig då att boka ett golfpaket som garanterat kommer att ge er en underbar upplevelse med rolig golf och där god mat står på menyn. Här får du ett golfpaket med greenfee, en trerättersmiddag, del i ett dubbelrum samt en välsmakande frukost. Ni njuter av alla måltider i den otroligt vackra herrgårdsrestaurangen som givetvis går helt i lantlig stil. 

Du kan välja mellan att boka in en golfweekend eller komma en vardag och stanna en eller flera nätter. Rummen hittar du i flyglarna som ligger i direkt anslutning till huvudbyggnaden.

Känner du dig lite ringrostig och vill öva upp din swing eller andra färdigheter en aning? Inga problem alls – då är det bara att boka in egen tränare som snabbt hjälper dig att utveckla ditt spel. Du kan välja mellan att gå i golfskola eller att ta privatlektioner. 

Golfevent och företagspaket

Det här är platsen som är gjord för härliga och roliga golfevent och företagsgolf av alla de slag. Här är det en och samma bokare som tar hand om alla delar under er vistelse, allt från rum, restaurang och själva golfandet. Om ni vill ha banan för er själva, ordnas det utan problem. Självklart finns det även en välfylld golfbutik där du kan köpa så väl kläder som utrustning – eller om du hellre vill det – bara komma in och snacka golf!

En gedigen och lång erfarenhet av den här typen av arrangemang gör att du kan vara helt säker på att ni kommer att få en underbar vistelse här! Skynda dig att boka ert golfpaket redan i dag! 

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.