Återfå din naturliga skönhet och öka ditt självförtroende med hjälp av hårtransplantation


Posted 4 veckor sedan in Övrigt

Håravfall är ett vanligt problem i dagens samhälle som påverkar människor överallt, oavsett kön och ålder. Håret är en stor del av vårt utseende och spelar en stor roll i hur vi ser på oss själva, vår självkänsla och vårt självförtroende. Det är därför inte konstigt att hårtransplantation idag är ett allt vanligare ingrepp för både kvinnor och män som vill behålla sitt utseende. 

I den här artikeln kommer vi därför titta närmare på hur en hårtransplantation går till, vad som är viktigt att tänka på och hur mycket det kostar. Vi kommer även titta närmare på Brahår.se, som är ett företag som erbjuder prisvärda hårtransplantationer i Turkiet och varför det kan vara en fördel gentemot att göra det i Sverige. 

Så här går en hårtransplantation till

Enkelt förklarat så är en hårtransplantation ett kosmetiskt ingrepp som ger dig permanent mer hår. Det kan användas till att förbättra hårlinjen, få tillbaka tappat hår eller göra håret fylligare. Många tror att en hårtransplantation innebär att man tar ett knippe hårstrån och sätter fast på huvudet, men så är det verkligen inte. Efter en hårtransplantation växer det nya håret av sig själv och du kan njuta av ditt nya eller återvuxna hår i resten av ditt liv. 

Under en hårtransplantation sätter man inte nytt hår på ditt huvud. Istället tar man befintliga hårsäckar från andra delar på din kropp som exempelvis nacken och flyttar dem till önskad plats på huvudet. Det är en naturlig behandling som brukar ge ett väldigt bra resultat långsiktigt, så att du inte behöver oroa dig för att tappa håret. 

Behandling för mer än bara håret på huvudet

Någonting som många inte vet är att en hårtransplantation kan användas för att behandla så mycket mer än tunnhårighet och höga hårfästen. Behandlingen fungerar nämligen minst lika bra för att öka beväxning på exempelvis ögonbryn, skägg, ärr och mer intima områden. Om du har någonstans på kroppen där du av någon anledning inte är nöjd med hårets beväxning så kan man med ett enkelt ingrepp flytta hårsäckar dit från andra delar av kroppen. 

Varför göra hårtransplantationer i Turkiet?

Brahår.se utför sina hårtransplantationer i Turkiet, vilket till en början kan tyckas vara märkligt. Varför inte erbjuda behandlingarna i Sverige istället? Jo, det finns faktiskt rätt många fördelar Turkiet, vilket gör det bättre och enklare för företaget såväl som dig som kund.

Den största fördelen med att göra det i Turkiet är priset. En behandling utomlands är nämligen betydligt billigare än här hemma i Sverige, även om resultatet blir detsamma. Ingreppet utförs på samma sätt som här hemma och självklart av professionell personal som kan de senaste metoderna. 

En hårtransplantation i Sverige är i regel mer än dubbelt så dyr än en med Brahår.se i Turkiet, och då ingår till och med hotell nära kliniken. Det blir med andra ord ett billigare alternativ, samtidigt som du får uppleva vackra och varma Turkiet samtidigt. 

Utför din hårtransplantation anonymt

En annan stor fördel med att utföra din hårtransplantation i Turkiet är att du kan göra det utan att dina vänner, släktingar och kollegor vet om det. Även om det är helt naturligt så är det många som skäms över att tappa håret och behöva en hårtransplantation och vill helst inte skylta med det, även om kirurgiska skönhetsingrepp blir allt vanligare och mer accepterade i vårt samhälle.

Det bildas små sår i de områden som hårsäckarna tagits från, vilket tar ett litet tag att läka. Då är det perfekt att vara utomlands långt borta från de som du känner så att det kan läka i lugn och ro utan att någon märker det. 

Njut av en ‘’gratis’’ semester i Turkiet

Eftersom priset på hårtransplantationer i Turkiet är så pass mycket billigare än i Sverige så kan du samtidigt se det som en ‘’gratis’’ semester. Genom att göra din hårtransplantation utomlands sparar du väldigt mycket pengar som du istället kan lägga på semestern. Det innebär med andra ord att du får din behandling samt resa och boende för samma, eller kanske till och med mindre, summa som den du hade behövt betala för behandlingen i Sverige. 

När börjar man märka resultat efter en hårtransplantation?

Vanligtvis så tar det upp till 12 månader innan du börjar se resultatet av din hårtransplantation. Att vara borta så länge är det få som klarar av, men som tur är så läker de små såren som uppstår väldigt snabbt. Därefter är det fritt fram att ha på dig vad du vill på huvudet. 

Om du vill vara diskret med att du har genomfört en hårtransplantation kan du exempelvis börja använda en mössa eller keps redan efter ungefär en vecka. På så sätt kan du dölja spåren och samtidigt återgå till ditt normala liv väldigt snabbt igen, medan alla tror att du bara varit iväg på en härlig solsemester. 

Det här ingår i en hårtransplantation i Turkiet

Även om priset är en viktig faktor när det kommer till hårtransplantationer finns det flera andra viktiga aspekter att ta hänsyn till. Priserna varierar såklart från klinik till klinik, men det gör även vad som ingår. Därför kan det vara svårt att jämföra olika priser på nätet, eftersom det som ingår kan variera. 

När du bokar en hårtransplantation med Brahår.se får du bäst valuta för pengarna. Det finns så mycket mer som kan ingå än själva transplantationen, som bland annat:

  • PRP-behandling
  • Mediciner
  • Återbesök och uppföljning
  • Eftervård och produkter för det
  • Hotell
  • Transfer till och från hotellet
  • Flyg till Turkiet
  • 24/7 support online och via telefon

Vad som ingår beror på vad du väljer att boka. Jämför priserna på brahår och välj det alternativ som passar dig bäst.

Finansiering av din hårtransplantation

En hårtransplantation behöver inte kosta särskilt mycket, speciellt om du gör den i Turkiet. Det gör att många har möjlighet och väljer att betala allting på en gång, men tyvärr har inte alla möjlighet till det. Om du känner att du inte riktigt har pengarna än men ändå vill utföra en hårtransplantation så erbjuder många kliniker finansiering och avbetalningsplaner till sina kunder. 

Ta kontakt med kliniken och kolla över vilka avbetalningsmöjligheter som finns och var noga med att räkna så att månadskostnaden inte blir för hög innan du genomgår behandlingen.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.