Ett måste för kryptoinvesteraren: “Så kan du bli rik på Bitcoin: den kompletta snabbguiden till att investera”.


Posted 2022-08-19 in Uncategorized

Det är inte lätt för en nybörjare att hitta rätt i landskapet med kryptovalutor, Bitcoin och decentraliserad finans. Som modern investerare kan man dock behöva göra det. Kryptovalutor blir allt viktigare för den globala ekonomin, och om du vill vara en del av dess växande potential bör du investera i dem. Det är därför författarna Totte Löfström och Christian Ploog skrev “Så kan du bli rik på Bitcoin: den kompletta snabbguiden till att investera”.

Att komma i gång är den svåraste delen av att tjäna pengar på kryptovalutor, vilket är vad Löfström och Ploog försöker underlätta genom sin kompletta snabbguide. De erbjuder tips som är lätta att smälta, oavsett hur mycket du vet om kryptovalutor eller blockkedjan redan.

Cryptomeister erbjuder en kortfattad guide till kryptos

Innan vi går djupare in i Löfströms och Ploogs mästerverk vill vi slå ett slag för Cryptomeisters guide till Bitcoin. Det är en idealisk guide för den som inte kan vänta tills boken kommer i brevlådan eller som helt enkelt vill utbilda sig ytterligare.

Bekanta dig med språket i kryptovärlden 

I boken “Så kan du bli rik på Bitcoin: den kompletta snabbguiden till att investera” förklaras komplexa termer som mining, ICO och hodl på ett sätt som gör att även nybörjare förstår vad det handlar om. För detta kan vara det största hindret för nya investerare. 

Om du inte är väl insatt i kryptovärldens språk kommer du känna dig omotiverad att börja investera överhuvudtaget. Men tack vare författarnas extremt talangfulla sätt att förklara saker och ting blir det mycket enklare.

Kryptoinvesteringar underlättas

Förutom att veta vad olika ord och fraser betyder, kommer kryptoinvesteringar med en hel del ansvar. Du måste undvika alla fällor som finns på marknaden, samt veta hur man hittar rätt krypto att investera i och hur man analyserar marknaden som helhet. Men också hur man deklarerar och redovisar eventuella vinster.

Författarna till boken har också arbetat mycket bra med detta. De har sammanfattat allt som kryptoinvesterare behöver vara medvetna om före, under och efter sina investeringar för att undvika onödigt tråkiga överraskningar.

Rätt utbildning är nödvändigt för framgång

Precis som alla andra typer av investeringar innebär kryptoinvesteringar ett stort ansvar för investeraren. Att investera är inte något man bara gör för skojs skull, utan något man gör för att potentiellt vinna på det. Jämfört med andra värdepapper är dock kryptovalutor extremt volatila, och därför måste investeraren vara extra försiktig med riskerna. Just därför är det viktigt att utbilda sig på rätt sätt innan man väljer att investera i de virtuella valutorna.

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.