Politisk satir med Familjen Kaos

Text: Thomas Helsing Foto: Saga Berlin
Posted 4 månader sedan in Kultur, Nöje

Nollnitton online banner

I regi av Riksteatern ger sig Tiffany och Bianca Kronlöf tillsammans med Thom Gisslén ut på en ny turné under namnet ”De redan frälsta” med siktet inställt på valåret 2018.

 

Denna gång riktar de sina skarpa blickar mot valåret men också mot sig själva. Med knivskarp humor och brutal ärlighet tar de sig an känsliga ämnen i Europas politiska landskap. Ingen fråga är för stor och ingen människa för liten. De redan frälsta kommer att utmanas i godhet och förändring. De som forfarande lever i mörker kommer att vakna.

Trion kallar sig själva för Familjen Kaos och har tidigare kunnat ses i den prisbelönta tvserien ”Full patte” på SVT. Som grupp visar de upp en politisk satir med en tydlig feministisk ton som jobbar aktivt med att spegla samhällsdebatten. Med sina shower skapar de en atmosfär där människor, som i vanliga fall inte känner sig trygga, kan få slappna av och bara ha kul. De vill visa folk som känner utanförskap att de inte är ensamma.

Till Hjalmar Bergmanteatern kommer de den 25 februari och föreställningen teckenspråksgestalteras av Matilda Bergman. Biljetter kan du köpa via Tickster.

(Visited 7 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.