Blommor och inredning


Posted 6 månader sedan in Mode & Shopping, Näringsliv

Nollnitton online banner

Att blanda blommor med inredning redan på butiksstadiet har börjat bli allt vanligare, men Eva Olsson har hittat ett koncept vi inte sett så mycket av i Sverige.

 

Livsstilsbutiken Dear Home som startade på Drottninggatan 38 i somras kommer från 1 december också att erbjuda blommor på ett sätt vi oftast är vana att se i amerikanska och engelska filmer, de stora så kallade flower bunches, som redan är förpackade men ändå ihopsatta med expertis.

– Jag kommer att ha säsongsanpassade blommor, den första omgången så kommer det att bli snittamaryllis och hyacinter, sådana blommor som folk gärna vill ha kring jul, säger Eva Olsson som driver Dear Home.

Inredningsbutiken är en återkomst till branschen för Eva Olsson, som drev butiken Kaleidoskåp på Drottninggatan de sista åren.

– Jag har längtat tillbaka. Jag arbetade inom städ de senaste sex åren, men jag tycker om att träffa människor, prata med dem och hjälpa dem att hitta saker de tycker om, konstaterar Eva Olsson.

För att butiken ska hålla vad hon tycker är standard för en livsstilsbutik så försöker hon hålla ett brett utbud som innehåller både kläder, accessoarer och inredningsdetaljer.

– Jag har inte sålt kläder förut, så det är ju en ny erfarenhet för mig. Här måste man ju ligga så långt framme, redan nu har ju sommarkläderna börjat komma, så det gäller att komma ihåg vad det är man ska titta efter, konstaterar Eva Olsson.

(Visited 12 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.