Per Gawelin ny vd för Castellum Region Mitt


Posted 6 månader sedan in Näringsliv

Nollnitton online banner

Per Gawelin har utnämnts till ny vd för Region Mitt i Castellum. Per kommer närmast från rollen som affärsområdeschef för Castellums kontor i Örebro och har sedan tidigare en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen.

 

Som vd kommer Per Gawelin att ansvara för att leda Region Mitt – det vill säga Castellums verksamhet i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö – med fastigheter till ett värde av cirka 20 miljarder. Per tillträder sin nya tjänst den 1 januari 2018 och kommer även att ingå i Castellums koncernledning.

Vi ser fram emot att Per, genom sin ledarerfarenhet och breda kunskap om vår koncern och fastighetsbranschen, kommer att leda verksamheten inom Region Mitt på ett framgångsrikt sätt och även bidra till koncernens fortsatta utveckling, säger Henrik Saxborn, vd för Castellum.

Per Gawelin har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen. Han anställdes vid Castellum i slutet av 2006 och innan hans nuvarande roll som affärsområdeschef har han arbetat som både verksamhetsutvecklare och förvaltare inom bolaget. Per har dessutom med sig en bred ledarerfarenhet som tidigare lagkapten och spelare i ÖSK. Mellan åren 1996 och 2004 spelade han 112 matcher som mittfältare och gjorde 15 mål. Han blev även uttagen till landslaget 2001 för spel i ”King´s Cup”. Där deltog han i sin första och sista landskamp mot Kina. Skadeproblem med knäna förkortade tyvärr hans fotbollskarriär.

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Fastigheternas värde uppgår till 77 miljarder kronor och utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/logistik med en uthyrningsbar yta om 4,4 miljoner kvm. 

(Visited 12 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.