Petter peppar för nystart

Text: Thomas Helsing Foto: Press
Posted 8 månader sedan in Näringsliv

Allt är inte nöjen, sång och dans. Det behövs en stor dos allvar också, inte minst om man funderar på att starta eget företag. Går du i sådana tankar kan vi tipsa om Starta eget-dagen som arrangeras på Club 700 den 29 maj.

 

Eventet är till för dig som funderar på, eller redan bestämt dig för att starta eget företag. Det är Almi Mälardalen och Business Region Örebro som ligger bakom den här satsningen och de hoppas att detta ska öppna upp för att fler företag ska startas och växa i vår region.

– På Club 700 får du träffa många aktörer inom entreprenörskap som kan svara på frågor och undanröja hinder för dig att ta dina ideér till nästa steg, berättar Matilda Wiking från Drivhuset som genomför dagen på uppdrag från Almi.

Du kommer få lyssna på och inspireras av flera lokala entreprenörer som avslutning blir det en föreläsning av artisten, varumärket, entreprenören och språkkonstnären Petter Askergren.

– Det blir en mötesplats för dig som går i tankarna att starta företag eller redan kommit en bit på väg. Alla är välkomna, avslutar Matilda.

Dörrarna öppnar klockan15 och stänger klockan 19. Hela eventet har fri entré.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar