Välkommen till Industridagen!


Posted 2017-04-24 in Näringsliv

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

När jag förra året fick frågan om jag ville ta över som vd för Lajac var det en självklarhet att tacka ja.

 

Lajac ska fortsätta att utvecklas både nationellt och internationellt. Vi ska genom att vara aktiva och fortsatt kostnadseffektiva växa med egna medel och fördubbla omsättningen på fem år. Som ett led i detta har vi beslutat att bygga ut i år med cirka 1 700 kvadratmeter ytterligare för att säkerställa snabba leveranser och större lagerhållning av våra produkter under den kommande perioden.

Industridagen är en viktig dag för Lajac. Det är en dag och en mötesplats där vi får sällskap av kunder, samarbetspartners och besökare från hela Örebro län. Det skall bli både kul och spännande att få vara värd igen för Industridagen och öppna upp nya affärsmöjligheter för både små och stora företag i regionen.

I år kan Lajac och övriga utställare glädjas åt vårt nära samarbete med Engströms och Truckstops hela företagarförening bestående av 25 företag vilket förstås ger en extra tyngd i årets upplaga av Industridagen. Dessutom har våra goda grannar Linde Material Handling i år valt att lägga sin internationella ”Linde Safety Roadshow” samma dag som Industridagen vilket också ger ett positivt mervärde.

Vi ser framemot att få träffa er på Maskingatan 10 den 19 maj där vi inviger årets upplaga av Industridagen 2017 tillsammans med vår näringslivsdirektör Fredrik Forsberg.

Väl mött!

Almir Karahodzic, vd för Lajac 

(Visited 4 times, 1 visits today)
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.