Många guldpokaler står på spel


Posted 8 månader sedan in Nöje

ÖSK Futsal - Hammarby

Allsvenskan är i full gång. Det går bra för Örebro som ligger femma efter elva spelade matcher, och då ska man notera att både AIK och Djurgården har spelat tolv matcher. Nästa match är mot Elfsborg, söndagen den 8 juli, och givetvis hoppas vi och resterande indianer på en seger.

 

Det är mycket spännande som händer i fotbollsvärlden just nu. Utöver den jämna allsvenskan, där ingen riktigt kan förutse vad som kommer hända, är vi mitt uppe i ett VM som överraskar oss alla. Tyskland förlorade med två mål mot Sydkorea och missar sitt första slutspel på 80 år, samtidigt som Sverige briljerade mot Mexiko och krossade dem med 3-0.

Kan 2018 vara året som ÖSK tar hem Allsvenskan och Sverige vinner både VM i ishockey och fotboll? Vem vet, sett till hur världsmästerskapet varit än så länge känns det långt ifrån omöjligt.

Många sportälskare väljer att höja adrenalinnivån ytterligare genom att spela på matcherna. Oddsen varierar och ibland är det värt att spela säkert, som när England gick som en ångvält över Panama (återupplev matchen på SVT play). Det gav ingen vidare avkastning men vinsten var mer eller mindre klar redan innan avspark.

Ibland kan det dock vara roligare att chansa lite. Som de som spelade på Sydkorea i ovan nämnd match, där oddset var betydligt mer generöst och vinnarna tog hem över sju gånger så mycket som de satsade. Ett spel på Örebro i nästa match ligger i skrivande stund på 2,3 gånger pengarna, vilket inte är fy skam.

Det är tydligare än någonsin att spelets värld går hand i hand med fotbollens, båda industrierna blomstrar likt aldrig förr. Utöver betting finns det också snygga slotspel med fotbollstema. En populär spelsajt som erbjuder detta är Casumo, som fått ett lojalt följe på spelmarknaden. Inte minst på grund av sina generösa bonusar och sin snygga design. Gå in här för en snabb överblick över vilka bonusar och erbjudanden sajten har just nu. Där kan du också läsa om sajtens höga säkerhetskrav.

Ja, det är milt sagt en spännande tid vi lever i. Fotbollen verkar svårare att förutse än någonsin och teknologin ger oss nya möjligheter att pröva lyckan samtidigt som vi ökar spänningen rejält. Nu håller vi tummarna och hoppas att det blir en fantastisk hattrick i form av guld för Örebro i Allsvenskan och för Sverige i både ishockey och fotboll!

(Visited 45 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Ready Bet Win MPU 2019
Örebro vinmässa 2019 MPU
Nojesguiden
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar