Taken 3


Posted 2015-07-30 in Nöje

Imorgon är nu
Nollnitton online banner

Regi: Oliver Megaton.
I rollerna: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace.

Aktuell nu på blu-ray.
(Blu-ray)

 

När första Taken-filmen såg dagens ljus år 2008 så visade den sig vara en mycket uppfriskande actionrulle med en Liam Neeson i högform som avdankad agent vars dotter blir kidnappad. Här bevisade Liam Neeson att han skulle ha gjort sig alldeles utmärkt i rollen som James Bond. När andra Taken-filmen kom 2012 var det en välbehövlig uppföljare som mot slutet gick lite på tomgång med en Liam Neeson som inte var helt på topp.

När nu Taken 3 släpps på dvd och blu-ray så är den stora frågan varför? Här anklagas Bryan Mills (Liam Neeson) för att ha knivmördat sin ex fru och så är jakten i full gång. Polisen (Forest Whitaker) jagar Mills som jagar den riktige mördaren.

Den som förväntar sig en uppryckning från förra filmen kommer tyvärr att förbli besviken. Taken 3 är hopplöst förutsägbar och den fräschhet som fanns i första filmen finns det här inte ett spår av här. Filmen har även undertiteln: It ends here och det är bara att hoppas att manusförfattarna Luc Besson och Robert Mark Kamen verkligen menar det. En nummer fyra i den här filmserien skulle behöva ett rejält omtag vad gäller innehåll.

 

(Visited 3 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Örebro Brew Fest 2018
Tö_nyhetsbrev
Nojesguiden
Nollnitton online
Imorgon är nu

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.