RESTAURANGGUIDEN: Slottskällaren

Elite Stora Hotellet erbjuder 2 populära restauranger och 1 pub.

Slottskällaren
Restaurang Slottskällaren välkomnar dig till en stämningsfull miljö och en förstklassig a la carte meny. Vi bjuder till bords på verandan med utsikt över Örebro Slott och Svartån eller nere i de rustika källarvalven från 1300-talet. Våra menyer innehåller allt från traditionell husmanskost till spännande kulinariska utflykter.

Besök Slottskällarens hemsida för mer information och erbjudanden.
www.slottskallaren.com 019- 15 69 05/60

 

The Bishops Arms
Vår pub the Bishop’s Arms är en självklar träffpunkt i Örebro. En bit mat i trevligt sällskap eller en djupdykning i det rika ölsortimentet – här trivs alla oavsett man är hotellgäst eller stadsbo. En härlig fläkt av engelsk pubstämning får du på köpet.
www.bishopsarms.com 019- 15 69 20

Paolo’s
I april 2012 öppnade den första enheten av Paolo’s på Elite Stora Hotellet i Örebro. Paolo’s blev snabbt ett populärt café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den italienska mattraditionen. Konceptet handlar om en livsstil; ”från morgon till kväll”, och erbjuder det bästa från det italienska köket. Här finns ett stort utbud av kaffe, alkoholfri dryck, öl, vin, panini, bakverk, pizza m.m. Allt som serveras är tillagat av noga utvalda och förstklassiga råvaror.

Även för avhämtning/Take Away. Tel: 019 15 69 40.
Följ Paolo’s på Facebook: www.facebook.com/paolosorebro
www.paolositalian.se

För öppettider -besök respektive restaurangs hemsida.

SÖK

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nyhetsbrev
ÖSK-arkivet
Norges Casino

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.