The Legends till Örebro


Posted 8 månader sedan in Musik

Nollnitton online banner

Den 10 november kommer för fjärde året i rad ”The Legends” till Örebro. Denna gång är en av de mest erkända internationella tolkarna av Elvis – Paul Larcombe ifrån England – med i ensemblen.

 

Det är en fullspäckad show som står för dörren. Producenten Jerry Carlson berättar stolt om den nya showen som han kallar “Sveriges populäraste nostalgishow”. Detta med en föreställning fullspäckad med nostalgi och nya spännande inslag.

– Det blir ”Great Balls Of Fire”, ”Burning Love”, ”Pretty Woman” och ett axplock av hits under showen. En historisk inblick ges tillsammans med en portion humor och inte minst om hur det kunde sett ut om de tre hade stått på scenen samtidigt under sina storhetsdagar, vilket de aldrig gjorde, säger Jerry Carlsson.

Herrarna som döljer sig bakom legenderna Jerry Lee Lewis och Roy Orbison är Jerry Carlson och Johnny Duvert. Båda har medverkat som vinnare i TV4:s ”Sikta Mot Stjärnorna”. Som The Legends har man bland annat framträtt i Tv4 Bingolotto och nu senast spelades hela konserten in i De Geer Hallen i Norrköping för att sändas i P4 Live. Två gemensamma album är släppta och i höst ser det ut som att ännu ett album kommer.

Som Elvis Presley ser vi Paul Larcombe, rankad nummer ett i Europa och placerade i topp 10 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag: Elvis Presley Enterprises officiella ”Ultimate Elvis Tribute Artist Contest” som ägde rum i Graceland, Memphis, USA. Han har även medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN och Sky News. För en månad sedan blev han dessutom rankad nummer tre i världen i en annan internationell tävling i Memphis i USA.

Producenten Jerry Carlson berättar:

– Jag vill bjuda publiken på någonting nytt och jag har länge lekt med tanken att skriva om historien. Vad jag vet har detta inte gjorts tidigare i denna typ av show – Vad hade hänt om Elvis inte dog 1977? Detta kommer bli ett av många spännande inslag under showen.

 

Just nu har du chansen att vinna The Legends nya färska cd ”World Class Heroes”. Klicka här för att komma till tävlingen.

(Visited 14 times, 1 visits today)

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Nollnitton online

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.