The Bland skivdebuterar på Satin

Text: Thomas Helsing Foto:Press
Posted 8 månader sedan in Musik, Nöje

Det är alltid något spännande som händer runt The Bland. Vi på Totally Örebro har träffat dem flera gånger och det blir alltid avslöjande och upplysande samtal.

 

Nu är det äntligen dags för skivsläpp (ja, de har släppt ep:s och låtar förut men nu talar vi om fullängdare) och var skulle de hålla releasefesten om inte här i Örebro.

Platsen är Satin på Stortorget och med sig som sällskap har de likaledes skivaktuella bandet Knekta Kungar. De sistnämnda är ett svensksjungande americana-band med djupa rötter i den värmländska jorden med tydliga influenser från så skilda band som Mumford & Sons och Bo Kaspers orkester.

Men Knekta Kungar i all ära, kvällen tillhör ändå The Bland. Trots att bandet har inte mindre än sex turnéer bakom sig är det alltså först nu deras första skivsläpp kommer. På Satin gör de en av blott tre (3!) exklusiva Sverigespelningar innan de drar vidare ut i världen.

Dörrarna på Satin står öppna mellan klockan 20 och 02 den 26 maj. För den som vill vara säker på att få plats finns det förköpsbiljetter att införskaffa via Tickster för 130 kronor. Har du studentleg blir det bara 80 kronor (serviceavgift på 29 kronor tillkommer dock i båda fallen).

(Visited 36 times, 1 visits today)
Nollnitton online banner

NYHETSBREV

Det senaste om Örebro. Direkt till din epost. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Skip to toolbar